LITT OM MEG


Hei!

 

Jeg heter Caroline Fossberg, 26 år og bor i Oslo. Jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera i 2009, og siden den gang har foto vært en stor hobby i livet mitt. Jeg elsker å kunne jobbe kreativt med et øye for detaljer. Jeg har fullført en bachelorgrad i medier og kommunikasjon, og har tidligere tre års fordypningsfag i foto. Fotografering er en ekstrajobb og det er derfor begrenset hvor mange bryllup jeg kan ta pr. år. Jeg har derfor nå fokus på barne- og familiefotograferingen. 

Dokumentarisk stil

I mitt yrke som fotograf ønsker jeg å få frem det naturlige. Ikke noe er vakrere enn ekte følelser. Min fotografiske stil er normalt altså dokumentarisk. Jeg liker å være der i øyeblikket.

 

Bruken av naturlig lys

Jeg fotograferer normalt med naturlig lys som hovedlyskilde, og trives godt med portretter utendørs, eller ved store vinduer som slipper inn et vakkert lys. Bruken av lys er altså hemmeligheten bak ett vakkert bilde.

Booke fotografering?

Ønsker du en fotografering i Oslo og omegn gleder jeg meg til å høre fra deg! Kontakt meg via kontaktskjemaet til høyre for booking av fotograf eller andre spørsmål, så vil du få svar innen kort tid. 

KONTAKT

Tlf: 414 88 202 (etter 16.00)

Email: fossbergphotography(a)gmail.com

Fotograferer i Oslo og omegn